CARRIÈRESWITCH? WORD DOCENT OP DE MIDDELBARE SCHOOL

Met ons zij-instroomtraject voortgezet onderwijs haal je binnen drie jaar je tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands, Engels of wiskunde terwijl je vanaf dag één leert en werkt (minimaal drie dagen per week) in de praktijk. Zonder studieschuld, mét salaris en baangarantie.

Low Res (135 of 198)
middelbare school copy

DOCENT WORDEN IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Als je enthousiast wordt van een dynamische omgeving, het tof vindt om kennis over te brengen en je het een uitdaging vindt je onder te dompelen in de belevingswereld van jongeren, dan is omscholen tot docent op een middelbare school iets voor jou. Je lesbevoegdheid halen duurt twee jaar, maar als zij-instroom docent laten wij jou pas los als jij alle handvatten hebt om duurzaam de cultuurswitch naar het onderwijs te maken. Daarom duurt ons volledige traineeship docent worden drie jaar. Als je dit hebt behaald ben je de trotse eigenaar van een tweedegraads bevoegdheid en mag je het volledige vmbo en de onderbouw van havo en vwo lesgeven in het vak Nederlands, Engels of wiskunde. Voor welk vak je kiest is afhankelijk van je achtergrond. Een eerdere relevante opleiding of werkervaring in dit vakgebied is namelijk een vereiste om in aanmerking te komen voor dit betaalde omscholingstraject.

WAAROM JE LESBEVOEGDHEID VOORTGEZET ONDERWIJS VIA ECHT ONDERWIJS HALEN?

 

Bij ons sta jij als toekomstig onderwijsprofessional centraal. Wij selecteren niet op onderwijservaring, maar kijken naar je ontwikkelpotentie en de unieke achtergrond die jij het klaslokaal in meebrengt. Ons motto? “Hire character & train skills” – en dat is precies wat we doen. Met onze vooruitstrevende ontwikkeltrajecten gebaseerd op talentmanagement, persoonlijk leiderschap, professionalisering en vitaliteit haal je niet alleen je lesbevoegdheid, maar breng je jezelf op persoonlijk én professioneel vlak ook naar the next level. Omscholen naar docent was nog nooit zo’n toffe betaalde uitdaging!

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

professionaliseren (1)

Professionalisering

succesvolle samenwerking (1)

Talentmanagement

vitaliteit (1)

Vitaliteit

De voordelen voor jou

 

portrait low-4681

IN HET KORT

 
tick_icon_Studeren

Geen studieschuld, wél salaris

tick_icon_Studeren

Toegang tot een landelijk onderwijsnetwerk


tick_icon_Studeren

Tegelijkertijd leren, werken en maatschappelijke impact maken


tick_icon_Studeren

Versneld een erkende lesbevoegdheid halen


tick_icon_Studeren

Flexibele leerroute, zodat je stapsgewijs een soepele overgang maakt


tick_icon_Studeren

Intensieve persoonlijke begeleiding van je eigen talentmanager


tick_icon_Studeren

Uitgebreid additioneel programma o.a. bestaande uit persoonlijk leiderschap


tick_icon_Studeren

Baangarantie in de Randstad

 
netwerk

1. UITGEBREID NETWERK

Wij zijn jouw ingang in het voortgezet onderwijs, een wereld die je normaal gesproken niet zo makkelijk binnenkomt. ECHT Onderwijs biedt jou toegang tot een uitgebreid netwerk van scholen.

centraal

2. JIJ STAAT CENTRAAL

Onze focus ligt op jou als (onderwijs)talent. Wij zorgen dat jij vanuit jouw kennis en ervaring het onderwijs kan verrijken. Daarom bieden we je ook de kans om eerst betaald te ontdekken of het onderwijs bij je past.

succesvolle samenwerking (1)

3. MÉÉR DAN EEN STUDIE

Bij ECHT Onderwijs krijg jij persoonlijke en intensieve begeleiding op maat door mensen die jou en het onderwijs snappen én die praktijk en theorie, samen met jou, aan elkaar verbinden.

ERVARINGEN VAN andere ZIJ-INSTROMERS in het onderwijs

Meer weten? Vraag gratis ons informatiepakket aan

Ben je enthousiast over ons zij-instroomtraject tot tweedegraads docent Nederlands, Engels of wiskunde, maar wil je graag nog meer informatie? Vraag dan ons digitale informatiepakket aan, waarmee je aan de hand van korte video’s op een laagdrempelige manier meer komt te weten over het traineeship. Let op: ontvang je geen mail? Check dan je spam.