Flexibel & parttime oriënteren op het onderwijs

Heb jij, net als velen met jou, wel oren naar werken in het onderwijs, maar wil je je eerst goed oriënteren voor je echt durft na te denken over een definitieve carrièreswitch? Logisch, het is tenslotte al even geleden dat je zelf op de lagere en middelbare school zat; hoe ziet het onderwijs vandaag de dag eruit? Wat houdt het werk van een onderwijsprofessional in de 21e eeuw in? Natuurlijk kun je op veel scholen wel even binnenkijken, maar écht ervaren hoe het is om voor de klas te staan wordt lastig. Zeker wanneer je een huishouden moet runnen, zowel timewise als financieel. Daarom hebben wij een betaald oriëntatietraject in het leven geroepen. Zo kun jij betaald en parttime ontdekken of werken in het onderwijs iets voor je is, zonder dat je meteen volledig de sprong moet wagen.

Oriëntatietraject ECHT Onderwijs
Oriëntatietraject werken in het onderwijs

Waarom het onderwijs ontdekken via ECHT Onderwijs?

Wij beoordelen jou op wie je bent en wat je kan, in plaats van te kijken of je al onderwijservaring hebt. Met ons oriëntatietraject kun je direct flexibel en betaald aan de slag in het onderwijs, zonder meteen ja te moeten zeggen op een meerjarige opleiding. Zo kun je laagdrempelig ontdekken of lesgeven bij je past terwijl je maatschappelijke impact maakt. Ben je enthousiast? Dan stroom je eenvoudig door naar een van onze omscholingstrajecten, waarbij je óók nog eens alles wat je al hebt geleerd tijdens je oriëntatie in kunt wisselen voor vrijstellingen. Ideaal, toch?

De voordelen voor jou

 

netwerk

1. UNIEK ORIËNTATIETRAJECT

Wij bieden als enige organisatie een betaald oriëntatietraject aan, zodat jij in een ondersteunende rol kunt ontdekken of het onderwijs iets voor je is. Vrijblijvend, parttime en laagdrempelig, oftewel, passend bij jou als drukbezet professional. Al werkend bij de leukste scholen die jou met open armen ontvangen ontdek je binnen max. één schooljaar het onderwijs.

centraal

2. SALARIS ÉN BAANGARANTIE

Als je eenmaal werkt heb je niet zomaar de luxe je baan op te zeggen en een nieuwe weg in te slaan. Wil je wel graag (kennismaken met) zij-instromen in het onderwijs, maar maak jij je zorgen over het bekostigen van jouw omscholing? Geen zorgen: wij betalen je studie, je krijgt salaris én we bieden je baangarantie. Te mooi om waar te zijn? ECHT niet.

succesvolle samenwerking (1)

3. INTENSIEVE BEGELEIDING

Je staat er als aanstormend onderwijstalent bij ECHT Onderwijs nooit alleen voor. Je krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding van jouw eigen talentmanager én leert ECHT veel van je mede-talenten binnen de enige ECHTE community. Tel daar ons modulaire programma (lees: zelf samen te stellen) bij op et voilà - je kunt (op ons) rekenen.

IN HET KORT

 
tick_icon_Studeren

Geen kosten, wél salaris

tick_icon_Studeren

Toegang tot een onderwijsnetwerk in de Randstad


tick_icon_Studeren

Tegelijkertijd leren, werken en maatschappelijke impact maken


tick_icon_Studeren

Modulair te volgen programma + een community van mede-talenten om je heen


tick_icon_Studeren

Intensieve persoonlijke begeleiding van je eigen talentmanager


tick_icon_Studeren

Laagdrempelig kennismaken met het vak

tick_icon_Studeren

Baangarantie in de Randstad

 

 

 

 

 

 

 

tick_icon_StuderenEenvoudiger je lesbevoegdheid halen
Ik wil werken in het onderwijs

ERVARINGEN VAN talenten van buiten IN HET ONDERWIJS

shoot low-2747 (2)

traineeship Talent van buiten

In 2022 deden we vanuit ECHT Onderwijs een pilot: we lanceerden een platform waarmee we onderwijsland en het traineeship talent van buiten samen wilden brengen, genaamd talentvanbuiten.nl. Spoiler alert: het platform bestaat niet meer, maar het gedachtegoed des te meer. En dat is kennismaken met het onderwijs laagdrempeliger maken, zodat mensen zonder lesgevoegdheid maar mét heel veel kennis, kunde en inspiratie dit kunnen inzetten ter verrijking van het onderwijs. Wat we in deze pilot leerden hebben we omgezet in dit oriëntatietraject. Samen slaan we zo een brug tussen het onderwijs en het traineeship talent van buiten! 

Meer weten? Vraag gratis ons informatiepakket aan

Ben je enthousiast over ons betaalde oriëntatietraject en wil je graag meer weten over de precieze inhoud? Vraag dan het vrijblijvende digitale informatiepakket aan, waarmee je aan de hand van korte video’s op een laagdrempelige manier meer komt te weten over wat dit traject inhoudt en hoe je er voor in aanmerking komt. Let op: ontvang je geen mail? Check dan je spam.